God jul og takk for 2021!

Vi går mot slutten av 2021 og i går som tidligere år benytter jeg anledningen til å reflektere litt over året som har vært.

Som mange av dere vet er elevene mine sin fremgang og mestring noe av det aller viktigste i livet mitt. ❤

Det å få lov til å guide dere, være med dere i oppturer og nedturer, få meldinger med bilder eller videoer der dere deler en økt dere har hatt på egenhånd, eller har spørsmål eller deler frustrasjon – dette er en stor gave for meg å få tatt del i!

Det siste året har jeg hatt 80+ ridetimer, og holdt kurs. Mange nye elever er kommet til, også. ❤

Jeg har også måttet takke nei til en del ryttere grunnet mindre kapasitet enn tidligere, og dette er alltid vondt. Samtidig unner jeg alle å finne en instruktør som har mulighet til å følge opp så mye som en ønsker.

Takknemlighet & Stolthet

Rideundervisningen er det området av livet mitt som har vært stabilt og positivt de siste 18 årene, også når livet ellers kan være krevende på andre områder. Det er også et område der jeg får være hele MEG. Der jeg kan:

  • Undervise, coache og utvikle hest og rytter
  • Bidra til en bedre helse for hest og rytter
  • Bidra til mer harmonisk ridning og støtte oppunder verdens beste idrett ❤
  • Være støttende når ting går trått
  • Få kjenne på og uttrykke sann GLEDE og STOLTHET når du får lønn for strevet, i form av en overgang, en øvelse, et steg, en følelse.
  • Å dele minner med deg og kunne huske tilbake på hvordan ting var før, vs. hvordan treningen går nå – og ha et klart, visuelt minne om spesifikke hendelser på veien hit.
  • Lese hestens kroppspråk, noe jeg gjør naturlig (takk for å kunne være i min komfortsone <3) og på den måten enkelt tilpasse økten til hva hesten trenger akkurat nå.
  • Der jeg kan bruke min spirituelle side og hjelpe ryttere overvinne frykt gjennom å guide dem trygt gjennom følelsene sine.

Alt dette, og mer til – er jeg dypt takknemlig over.

Tusen takk for at jeg får være nettopp din dressurinstruktør eller coachen som hjelper DEG føle deg tryggere på hesteryggen.

Glede

Jeg gleder meg over det som kommer de neste par månedene. Jeg gleder meg til å se hestene bli sterkere, smidigere og mestre øvelsene bedre fordi vi trener på dem i dag. Jeg gleder meg til å se ryttere som blir mer bevisst hvordan de bruker sitsen sin og med dét får bedre samspill med hestene sine.

Med ønske om en riktig god juletid og gode rideøkter i skogen eller på banen ❤

Juleklem fra Helene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: