Forbilder & innflytelse

Rytter: Nicholas Fyffe. Foto: Roz Neave

Jeg har aldri brydd meg veldig om å jage etter «likes» eller følgere. Jeg legger ut bilder og skriver blogginnlegg når jeg føler for det, og for å være helt ærlig, vil jeg langt heller bruke tiden min på å undervise enn å sitte foran en skjerm :p Men, så skjedde det noe i går som gjorde at jeg begynte å reflektere. En australsk dressurrytter jeg har sett opp til i mange mange år, Nicholas Fyffe, begynte å følge meg på Instagram. Og enten det er en like eller noe annet, – alt som gjør at jeg går over i reflekteringsmodus er en god ting!

Jeg begynte å gruble over årsaken til at jeg ser opp til ham, av alle ryttere. Et par ting peker seg ut. Han har et balansert sete ut av denne verden. Han har en eleganse og harmoni i ridningen jeg kun har sett hos et fåtall andre (beriderne hos Den Spanske Rideskolen f.eks ), og jeg har sansen for hans væremåte og arbeidsmoral. Jeg har linket til ridningen hans før, men ta en titt her for inspirasjon!

Videre slår det meg hvor viktig det er å ha noen å se opp til. En som illustrerer hva du ønsker å strekke deg etter. Som rir slik som du ønsker å ri. En du kan inspireres av, og lære av. Som ryttere og hestefolk er vi aldri utlært. Og da er det desto mer moro å se at det er mulig å ri enda mer harmonisk, enda mer balansert og enda mer effektivt bare vi legger inn innsatsen!

Hvem ser DU opp til, og hva er det med han/hun som inspirerer deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: