Blitt redd for å ri?

Det var en gang det å være med hesten din, stelle den, ri og trene den gav deg masse glede.

Så skjedde det noe. Kanskje var det en skummel episode som trigget en redsel. Eller, kanskje du ikke har ridd på en stund og er blitt litt engstelig for å starte igjen.

Ofte kan det være nokså spesifikke, små ting som trigger følelsen av redsel/frykt. Men følelsen er like sterk.

Kanskje er det noe du anser som irrasjonelt, som trigger denne følelsen. Og at du blir frustrert og kanskje til og med sint for at du føler det slik.

Disse tingene er helt normale. Og det går an å bli kvitt følelsen, enda den kanskje sitter dypt og startet en gang du var liten. Hvis du kjenner til den ene, første episoden du kjente på disse følelsene, vil prosessen med å bli uredd være langt enklere.

Jeg tilbyr coaching for individer som er blitt redde for å ri, eller drive med hest. Jeg har selv vært redd, og bruker nå kunnskap jeg har lært, samt coachingteknikker for at du skal kunne føle deg trygg med hest igjen.

Dersom dere er flere på samme stall kan jeg tilby kurs i dette, også. (Maks 4 stykker per kurs) Vi trener på øvelser uten hest, og når du føler deg klar (og hvis du ønsker det), overfører vi de samme øvelsene til hest. På denne måten får du en gradvis overgang fra å være redd/engstelig/få panikk, til å føle deg trygg og rolig, uten å bli tvunget inn i noe du ikke ønsker, eller er klar for.

Jeg har gode referanser fra både barn, ungdommer og voksne som har vært på kurs og/eller blitt kvitt frykten sin, og nå trives oppå hesteryggen igjen! Og tenk, de har også utviklet seg som ryttere nå når de føler seg tryggere i salen. 🙂

Ta kontakt for å avtale tid (Oslo & omegn)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: