Tro på drømmen din!

Det beste jeg hørte i dag var fra en youtube-video. Videoen var relatert til målsetting og økonomisk tankegang, men mye av det kan overføres til hesteverden også.

«You have to match the vibrational frequency of your goal.» For deg som er ukjent med Law of Attraction, handler dette om å tro på det du ønsker at skal skje. Med hver eneste celle i kroppen. Om du tviler litt, så vil tvilen ha stor innvirkning på handlingene dine, og dermed gjøre at du mest sannsynlig enten lar være å prøve å nå målet ditt, eller «ikke klarer det» (ennå :)). Om du derimot har en overbevisning om at «dette skal jeg få til», så vil du stå mye sterkere i veien dit. Og, med den holdningen er sjansen langt høyere for at du både gjør det som skal til for å nå målet ditt, og også opplever at det går i oppfyllelse. (Ofte raskere enn du tror!).

Da jeg var 7 år begynte jeg å spare til egen hest. Mine foreldre var begge studenter da de fikk tre barn, og det å få hest kom ikke på tale! Men jeg hadde en drøm, en visjon, og jeg var villig til å gjøre det som trengtes for å se den drømmen gå i oppfyllelse. Jeg hadde ikke hastverk, men var overbevist om at, egen hest, det ville jeg ha. Jeg gjorde det som trengtes, tok småjobber og sparte hver eneste krone. F.eks. tilbød jeg meg å sette ut/ta inn hester på julaften og nyttårsaften, møkke og evt. longjere, for et par hundre kroner per hest. Dette gjorde at hesteeierne kunne slippe å dra ut i stallen på en høytid, og likevel fikk hesten deres fått noen timer med frisk luft og ellers dekket behovene den trengte. Og jeg kom noen tusenlapper (!) nærmere mitt mål om egen hest.

Hva er drømmen din? Og hva gjør du for å komme dit? Eventuelt, hva hindrer deg i å ta et steg fremover mot drømmen din?

Foto: @jakobpuff

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: